Versek
Iancu Laura: Két hazánk is van egyszerre
„és csakugyan a zsebembe’ / félig anyám félig apám / és egészében Isten műve / befele varrt hazám” – Iancu Laura verse.
Gál János versei
„de hiszen én is mindig a jó oldalt keresem csak / mint ahogy te is sajnos a rádió ostromakor bent voltál / mint sorkatona és én csak remélem hogy nem lőttél ki / de igazából csak azért remélem mert...
Nagy Mihály Tibor versei
„Kialszanak a kósza csillagok, / a napsugár az égen fölragyog, / és akkor is és ott is nélküled, / magányom összezúzott kék üveg.” Nagy Mihály Tibor utolsó versei a Bárkából. 
Simon Adri versei

„Tébolyának most adja épp jelét. / Életerejét nagy hordókba tölti, / árnyékban tölti el az életét. / Az ember robajló aknamezőre lép.” Simon Adri versei a Bárkából. 
Farkas Gábor versei
„Cilinderéből a nyúl kiszimatol, / a közönség olcsó varázslatra vár. / Valami egyszerű, bársony-sima soul / búg a háttérben, mint rezgő szalmaszál.” Farkas Gábor versei a Bárkából. 
Becsy András versei
„mint régi szobám a harmadikon / a költözés előtt, mikor már platóra hordtuk / mindenünk, s én csak néztem az elhasznált / falakat, milyen fülledten állhattak éveken át / a tárgyaim mögött” – Becsy...
Zalán Tibor versei
„Add vissza az Istennek ami megtarthatna még / mondta Pedig nem volt köze Istenhez Hozzá sem / Senkihez nem volt köze A semmihez volt köze” – Zalán Tibor versei a Bárkából. 
Visky András versei
„gyertek dőljetek le ránk / pihenjetek meg rajtunk // boldogan éltünk mi is / amíg meg nem öltetek” – Visky András versei a Bárka éléről. 
Géczi János versei
„És más zene lesz, / megszólal az univerzum, minthogy / a mobilhálózatba gabalyodva / felzúg sok adást egy időben fogva / a telefonba belebújt rádió.” Géczi János versei a Bárkából. 
Finta Éva versei
„Még ott kéne lennem, s már másutt vagyok. / Az otthon elköltözött, és messze, messze, / az ég legalsó peremére forrva / gondolok a beregi hegyekre.” Finta Éva versei a Bárkából. 
< >
Lackfi János tárcái Szabados Attila tárcáiCsík Mónika tárcáiKiss László tárcái
Erdész Ádám: Melyik a járható út?Mátkaság a dinasztikus érdekek árnyékában
Török Ábel novellájaBarlahidai Andrea novellái
Harkályokról és egyéb kopogtatókrólAz a boszorkányos tavasz
Iancu Laura: Két hazánk is van egyszerreGál János verseiNagy Mihály Tibor verseiSimon Adri versei
Bejelentkezés


A regisztrációhoz kattintson ide!
MegrendelésArchívumFedélzeti naplóImpresszum
Csatlakozz a facebook - oldalunkhoz!

BárkaOnlineJókai SzínházBékéscsabaNKApku_logo.png