Papírhajó - Primér/Primőr

Primér/Primőr

Halloween a hajón
„végre megtörténik majd az, ami a New York-i viharban, a dallasi filmszínházban vagy a hongkongi tűzijáték után is megtörténhetett volna” – Dávid Ádám regényrészlete a Papírhajón.
Orcsik Roland gyerekversei
„Nincsen karja, / nincsen lába, / egész teste / a feje kábé, / ő a hetedhét / híres Karalábé.” Orcsik Roland gyerekversei a Papírhajón. 
Békés Márta gyerekversei
„Egyenruha, egyenakol, / aki másként béget, lakol” – imbolyog az iskola Békés Márta gyerekverseiben! A Papírhajón most olvashatók.
Majoros Nóra meséi
Még mindig húsvéti hangulatban a Papírhajó. „A Jóisten elmosolyodott, és letett arról, hogy a tenyerével dühösen meglegyintse az embereket” – remény és derű Majoros Nóra meséiben.
 
Kiss Lehel rövidmeséi a Papírhajón
„A Téma napról-napra gyógyult, erősödött, hízott és nőtt, a Költő pedig folyton a kedvében járt.” – Kiss Lehel rövidmeséi a Papírhajón.
Titkos mozi
„egy pár pillanat, és mindennek vége” – Pacskovszky Zsolt a Móra Kiadónál készülő regényének részlete a Papírhajón.
Borsi Bálint gyerekversei
„és hátha, mint a gyorsfagyasztott börgerek, / ott lenne majd, ha fölkelek” – Borsi Bálint (majdnem) gyerekversei a Papírhajón.
Akarattyán szelleme
Wellness és vérszerződés (egy szellemmel!) – Miklya Luzsányi Mónika regényrészletében minden adott egy kalandos kikapcsolódáshoz.
Pénzes Tímea versei  a Papírhajón
„izzik a kislány, de bőszen küzd a bajjal, / kardot ránt pöttyös kezekkel-lábakkal, / éjszaka, mi több, a hintőpor is hatott, / és hajnalra Ajna harsányan felkacagott.” Pénzes Tímea versei Papírhajó...
Tóth Krisztina meséje
Felhőmesék címmel hamarosan megjelenik Tóth Krisztina új mesekönyve. A Papírhajón az egyik mese már olvasható!
< >
Hírek
Szabó Magda-kiállítás nyílt a Petőfi Irodalmi MúzeumbanA XVII. Pécsi Országos Színházi Találkozó Díjazottjai Június 26-án búcsúztatják Jókai AnnátKönyvhétzáró irodalmi délután
Versek
Jász Attila verseiBanner Zoltán verseiCsillag Tamás verseiEszteró István versei
Prózák
Térey János: Árkádiában ősszelEgy értelmezés műveMindenki a napra törMolnár Vilmos prózái
Kritikák
Kháron ladikjánMindent bele egy könyvbeZajló Tisza - Orcsik Roland kötetéről Lassítósávok verspályán
Esszék, tanulmányok
Arany-recepció a kortárs költészetbenLövétei Lázár László esszéjeSzáműzöttek - Vitairat a humán szakos pedagógusokhoz„… szívébe égették a szabadságot!”
Drámák
Vörös István: Pisztoly az asztalonMario és A VARÁZSLÓBartis Attila: RendezésV á r k e r t i J u l i s k a, avagy a szerelmi bűzfészek
A jó tanuló felel
Nem kötelező
Üzenet a palackban
Tündérkert
Bejelentkezés


A regisztrációhoz kattintson ide!
KezdőlapImpresszumMegrendelésProgramokFedélzeti naplóArchívum

Hírlevél Csatlakozz a facebook - oldalunkhoz!

BárkaOnlineJókai SzínházBékéscsabaNKA