Hírek

 

 pannontukor.png

 

Irodalmi díjat alapít a Pannon Tükör

 

A Pannon Tükör indulásának huszonötödik évfordulója alkalmából a szerkesztőség díjat alapított, melyet minden év decemberében tervez kiosztani. A szerkesztőség döntése alapján évente egy költő, egy kritikus és egy prózaíró részesül elismerésben.

Az idei évben Móré Tünde irodalomtörténész, kritikus, Szálinger Balázs költő, író, drámaíró és Szekrényes Miklós író a díjazott.

A Pannon Tükör Díj nyertesei a pénzjutalom mellett Németh János A négy évszak című kisplasztikáját is megkapják.

A díjazott szerzőkkel interjú készül, melyek a lap következő évi számaiban lesznek olvashatók, illetve egy-egy kéziratot is megvásárol a szerkesztőség, gyarapítva ezzel a Pannon Tükör kézirat-archívumát.

Az ünnepélyes díjátadóra zártkörű program keretében kerül sor 2020. december 11-én, pénteken 17 órától. A programról a Pannon Tükör Facebook-oldalán  adnak élő közvetítést.

 


Főoldal

2020. december 06.
Molnár Krisztina Rita tárcái Bék Timur tárcáiKarácsonyi Zsolt tárcáiVári Fábián László tárcái
21 - Kalmár András Márton: KorkülönbségAcsai Roland verseiKiss Judit Ágnes versei Darvasi László: Lángszámolók vidám dilemmái
Döme Barbara: Angyal a pincébőlOláh András: MulasztásainkEgressy Zoltán: És a te kis szobádFehér Csenge: Éhezik a test
Maruszki Balázs: Vasember fiaiTéblábolók, avagy eszetlenül váltjuk a rendszertCsík Mónika: Az ember tragédiája - Nyolc és feledik színDarvasi László: Karády zárkája
Bejelentkezés


A regisztrációhoz kattintson ide!
MegrendelésArchívumProgramokFedélzeti naplóImpresszum
Csatlakozz a facebook - oldalunkhoz!

BárkaOnlineJókai SzínházBékéscsabaNKA