Hírek

 barkak_2014.jpg

Legyen ajándék az irodalom!

 

Ajándékozzon irodalmat szeretteinek, vagy akár lepje meg saját magát Bárka-előfizetéssel!

Ezzel az egyedi ajándékkal bizonyára nagy örömet fog szerezni mindenkinek, aki értékeli a kultúrát és a színvonalas irodalmat, illetve rendszeresen szeretné követni kortárs szerzőink legnívósabb írásait.

Ráadásul most igen kedvezményesen hozzájuthat egyéves előfizetésünkhöz: ha december 24-ig megrendeli, 3000 forint helyett mindössze 2500 forintot kell fizetnie, valamint Magyarország területén a postaköltséget is mi álljuk. 

Előfizetését postai úton is tudjuk fogadni, de ha Ön használ telebankos szolgáltatást, megrendelheti, és kifizetheti a folyóiratot akár otthonából is.

Éves előfizetési díjunk 3000 Ft, ezért hat lapszámot postázunk Önnek. (Természetesen, amennyiben december 24-ig adja fel rendelését, ez az összeg 2500 Ft-ra módosul.) A megrendelés a következőképpen történik. Utalja át az előfizetési díj összegét a 117 33003-15342311 bankszámlaszámra (az átutalás közleménye rovatba írja oda, hogy Bárka előfizetés). Küldjön rövid e-mailt titkárnőnknek, Rácz Katalinnak a racz.katalin.barka@gmail.com címre (megadva nevét és pontos lakcímét). A levélben, kérjük, jelezze, hogy előfizetése naptári évre szól (az adott évben visszamenőleg is tudjuk küldeni a lapszámokat), vagy inkább folytatólagosan szeretné kapni a Bárkát (például májustól májusig). Megrendelését regisztráljuk, és a következő lapszámot a posta kézbesíti Önnek.

 


 Főoldal

2014. december 22.
Kontra Ferenc tárcáiHáy János tárcáiElek Tibor tárcáiCsík Mónika tárcái
Erdész Ádám: Változatos múlt ismétErdész Ádám: Melyik a járható út?
Csabay-Tóth Bálint: A sarjSzarvas Ferenc: Amikor az ellenőr mindennap megtanult egy verset
Harkályokról és egyéb kopogtatókrólAz a boszorkányos tavasz
Markó Béla verseiFinta Éva verseiFarkas Wellmann Éva: Szanatóriumi emlékvázlatokKiss Ottó: Lieb Mihály
Ecsédi Orsolya novelláiEcsédi Orsolya novelláiTóth László: BúcsúzóZsidó Ferenc: Égig érő szénásszekér
Bejelentkezés


A regisztrációhoz kattintson ide!
MegrendelésArchívumFedélzeti naplóImpresszum
Csatlakozz a facebook - oldalunkhoz!

BárkaOnlineJókai SzínházBékéscsabaNKApku_logo.png