Hírek

 


mcc_logo-kek-fb.png

 

Fábián Janka, Lackfi János

és Csernus Imre is dedikál

az MCC Feszten

 

Lackfi János költővel, Csernus Imre pszichiáterrel, Szinetár Miklós rendezővel, valamint a történelmi és családregényeket jegyző Fábián Jankával is találkozhat a közönség augusztus 1. és 3. között az esztergomi MCC Feszten.

 

A Libri Terasz a rendezvény ideje alatt dedikálásokkal, friss könyvkínálattal, olvasósarokkal és számos játékkal várja a látogatókat.

Önálló standdal vesz részt a rendezvényen a Libri az Edu sétányon, ahol a fesztivál ideje alatt helyszíni kedvezményekkel is készül a kiadó.

Augusztus 1-jén, csütörtökön Paár Julianna zeneterapeutával és Bernáth Tamás pénzügyi szakemberrel találkozhatnak az érdeklődők, majd este hat órától Korda György és Balázs Klári énekes házaspár dedikál.

Másnap, augusztus 2-án Csernus Imre és Szinetár Miklós mellett találkozhat a közönség Radácsi László közgazdásszal, az orosz-ukrán háború katonai, biztonságpolitikai tanulságairól szóló Az első posztmodern háború című kötet szerzőjével, Somkuti Bálint biztonságpolitikai elemzővel, valamint Szalay-Berzeviczy Attila közgazdásszal, Tibor Fischer magyar származású angol íróval, Mező Gábor történész-újságíróval, valamint a Hunyadi-sorozatot jegyző Bán Mórral, valamint A füredi lány és a Zserbó szerzőjével, Karády Annával is.

A fesztivál zárónapján, augusztus 3-án a Libri standjánál dedikál majd Orbán Balázs országgyűlési képviselő, a miniszterelnök politikai igazgatója, Fábián Janka, Lackfi János költő, valamint Bauer Barbara író-újságíró is. Ezen a napon bemutatkozik a Zrínyi Kiadó is Fegyvert s vitézt éneklünk! címmel. Az MCC Fesztre kilátogatók ezen a napon találkozhatnak a magyarországi labdarúgó-akadémiákról szóló, Nagypálya című kötet szerzőjével, Rábai Dáviddal, valamint a Z generáció médiahasználatát kutató Guld Ádámmal is.

Az MCC Feszt teljes programját az mccfeszt.hu oldalon nézhetik meg az érdeklődők.

 

(MTI)


 Főoldal

2024. július 30.
Háy János tárcáiElek Tibor tárcáiKopriva Nikolett tárcáiKontra Ferenc tárcái
Erdész Ádám: Változatos múlt ismétErdész Ádám: Melyik a járható út?
Ocsenás Péter Bence: ForgókBoda Ábel: Operettrománc
Harkályokról és egyéb kopogtatókrólAz a boszorkányos tavasz
Szuromi Pál: AmikorTompa Gábor verseiSzabolcsi Viktória verseiBanner Zoltán versei
Jenei László: MűszakBene Zoltán: A detektívKároly Csaba: A járdaKiss László: Az olvasás
Bejelentkezés


A regisztrációhoz kattintson ide!
MegrendelésArchívumFedélzeti naplóImpresszum
Csatlakozz a facebook - oldalunkhoz!

BárkaOnlineJókai SzínházBékéscsabanka-logo_v4.pngpku_logo.png