Papírhajó - Mentőöv

 

Csodaceruza.jpg

 

Kampány a Csodaceruza

gyermekirodalmi folyóiratért!

Páratlan összefogás a gyermekújság jövőjéért

 

Írók, illusztrátorok, művészek, híres emberek részvételével kampányol a Csodaceruza.

     A gyermekirodalmi folyóirat 5-10 éves gyerekek számára nyújt olvasnivalót. 13 éve működik, kortárs írók és illusztrátorok részvételével – a lap célkitűzése a minőségi gyermekirodalom eljuttatása a gyerekekhez. A nyomtatott kiadvány mellett számos interaktív program is kapcsolódik az olvasásnépszerűsítéshez: ilyen például a tanítási időben működő, heti rendszerességgel megjelenő játék az újság honlapján, vagy a Szerkeszd velünk a Csodaceruzát! program, melynek keretében a gyerekek maguk és részt vehetnek az újságkészítésben. A Csodaceruza szerkesztősége szívesen tesz eleget meghívásoknak, számos magyarországi és határon túli településen már személyesen is találkozhattak az újsággal a gyerekek.

     „A Csodaceruza megpróbálja összekapcsolni az irodalmat, művészetet a gyermekek érdeklődésével. Könyvbaráttá kell nevelni a gyerekeket, és ennek ez a módja. Nagy öröm látni, hogy a kicsik szívesen lapozgatják, olvassák, ragaszkodnak hozzá” – nyilatkozta a Csodaceruza főszerkesztője, Sándor Csilla.

 

     A Csodaceruza hazai fejlesztésű lap, az előfizetésekből és a pénzadományokból a működéséhez szükséges forrásokat szeretné előteremteni, valamint 10 lapszámot megjelentetni.

     A folyóirat szerkesztősége hisz abban, hogy összefogással és a felkért alkotók segítségével sokak érdeklődését sikerül felkelteni. A gyermeklap jelenleg is számos könyvtárban, iskolában és egyéni előfizetőnél megtalálható, de a kampány akkor lesz sikeres, ha ez az előfizetői kör legalább 1001 új megrendeléssel bővül.

     „Az elkövetkező napokban arra kérjük barátainkat, hogy mondják el az olvasóknak, mit jelent számukra a Csodaceruza. Bízunk benne, hogy a kampányszlogenünk valósággá válik: 1000 új előfizetés = 1000 mosolygós gyermek!” – olvasható a folyóirat honlapján

    

Elsőként Csukás István ajánlja a gyerekek és a szülők figyelmébe a Csodaceruzát.

     „A jó újság olyan fontos, mint a friss levegő, amit vesz az ember. Nagy szükség van rá.” A Pom Pom, Süsü és más népszerű mesefigurák írója szívügyének tekinti a gyereklapok sorsát, hiszen ő maga is útjára indított és működtetett gyerekeknek szóló folyóiratokat.

A Csodaceruza megrendelhető az újság honlapján: a www.csodaceruza.hu oldalon, az ott található űrlap kitöltésével.


 Főoldal

2014. szeptember 09.
Kopriva Nikolett tárcáiKontra Ferenc tárcáiHáy János tárcáiElek Tibor tárcái
Erdész Ádám: Változatos múlt ismétErdész Ádám: Melyik a járható út?
Boda Ábel: OperettrománcMindák Dániel: Csokitorta
Harkályokról és egyéb kopogtatókrólAz a boszorkányos tavasz
Grecsó Krisztián: Középkorú szerelmesversBecsy András: FelhőszakadásPál Dániel Levente verseiBálint Tamás: Máj hagymalekvárral
Kiss László: Az olvasásOberczián Géza: EgyedülKovács Dominik – Kovács Viktor: Lesz majd mindenKontra Ferenc: A dalmaták fehéren születnek
Bejelentkezés


A regisztrációhoz kattintson ide!
MegrendelésArchívumFedélzeti naplóImpresszum
Csatlakozz a facebook - oldalunkhoz!

BárkaOnlineJókai SzínházBékéscsabanka-logo_v4.pngpku_logo.png