Papírhajó - Lakatlan szigetre való

 

Kedves Mikulás bácsi!

 

 

Tudom, hogy nem illik telhetetlennek lenni, de én több könyvet is szeretnék, mert nálunk esti meséből is három van, egy Dorkának, egy Domának és egy anyának...

 

Hol a mesénk

 

 

Szívesen kipróbálnám, hogy Hervé Tullet: Hol a mesénk? könyvét (Vivandra) ugyanannyit és ugyanannyi élvezettel forgatnánk-e, mint a Pötty könyvet, ami hosszú hónapokig volt sláger, és Dorka még most is sokszor előveszi. 

 

 

Nyáron nyaralunk télen szerelünk

 

 Az Imbusz mester várva várt folytatását, May Szilvia: Nyáron nyaralunk, télen szerelünk (Pikler Éva rajzaival, Pagony) könyvét a kisfiam kedvéért szeretném megkapni, mert ez a sorozat egy olyan kivételes eset, amikor a folytatás még néha jobb is, mint az előző rész (lásd. nálunk mindig is a taxifutamos volt a nyerő). Pikler Éva rajzaiért pedig összcsaládilag rajongunk (lásd még: Balatoni böngésző).

 

Mindenhol ott vagyok

 

 

 

Én pedig a legjobban Krusovszky Dénes: Mindenhol ott vagyok (Magvető) könyvére vagyok kíváncsi. Sokra tartom a műveit, sokoldalúnak a szerzőt, és az a néhány vers, amit itt-ott olvastam a kötetből, nagyon rendben van. Tiszta és hiteles, éncentrikus és belekérdező: gyereklogikus gyereknyelv.

 

 

 

Átjáró Másvárosba

 

 

Végül pedig, hogy ne legyek ilyen önző, másoknak is kérek valamit, Mikulás bácsi! Egy nagyon izgalmas, nagyon szerethető magyar meseregényt, amiben kilencévesek mentik meg a világot, naná! Minden kisiskolásnak, szeretettel. Tehát ezt: Magyari Andrea: Átjáró Másvárosba, rajzolta Mészely Ilka (Kolibri)

 


 

Főoldal 

 

2013. november 29.
Háy János tárcáiElek Tibor tárcáiKopriva Nikolett tárcáiKontra Ferenc tárcái
Lázadó keresztesek eltérő fénytörésbenErdész Ádám: Változatos múlt ismét
Ocsenás Péter Bence: ForgókBoda Ábel: Operettrománc
Harkályokról és egyéb kopogtatókrólAz a boszorkányos tavasz
Zalán Tibor versei Gömöri György verseiHartay Csaba prózaverseiKovács-Kovács Máté versei
Farkas Arnold Levente: A bölcsőringatóKároly Csaba: A járdaJenei László: MűszakBene Zoltán: A detektív
Bejelentkezés


A regisztrációhoz kattintson ide!
MegrendelésArchívumFedélzeti naplóImpresszum
Csatlakozz a facebook - oldalunkhoz!

BárkaOnlineJókai SzínházBékéscsabanka-logo_v4.pngpku_logo.png